Carry on wayward son by Pellek

Moderátoři: Pěna, tutanchaton

Re: Carry on wayward son by Pellek

Příspěvekod MichyX v čtv 29. črc 2010 23:00:22

Mě se teď strašně líbí jeho nejnovější video http://blip.tv/file/3931273 xD hlavně ty levné efekty.. celé to působí tak směšně ale přitom super xD a jak se pohupuje s kytarou někdy po 2 minutě je nejvíc :lol: :lol:
Obrázek
¶ And if the stars would fall one day
I`d climb up to the sky
to put them back for you to save your smile. ¶
MichyX
Scarecrow

Příspěvekod jouzinka v pát 30. črc 2010 11:43:36

No, upřímně, to není poprvé, kdy Simon dělal efekty k Perově klipu. Pravda, většinou to bylo jen pár úprav. Na tomhle ale oceňuju nápad, třeba ta televize je docela dobrá, technika se vypiluje. ;) To pohupování je evidentně smyčka. :lol:

Jak jsi na něj vlastně přišel? Myslim, jak jsi objevil PelleK(a)?
Jsem Topic... Off Topic
Obrázek
>>>Giftíky<<<
jouzinka
Demon

Příspěvekod MichyX v pát 30. črc 2010 14:32:18

Mělo vyjít album avantasie, napsal jsem do youtube wicked symphony (název alba) a hodilo mi to jeho .. dokonce i teď to najde jeho, hned na druhém místě - nezpívá sice nic z toho nového alba pochopitelně ale starší kousky.. no a zalíbilo se mi to..
edit: a jak tak vidím v komentářích u toho xD už i youtube máš prolezlý pellekem xD
Obrázek
¶ And if the stars would fall one day
I`d climb up to the sky
to put them back for you to save your smile. ¶
MichyX
Scarecrow

Příspěvekod jouzinka v pát 30. črc 2010 15:35:12

:) njn, to víš. Však jsem říkala, že jsem se potřebovala nechat někým unést, problém je, že dneska není jednoduchý najít někoho, kdo by za to stál. ;)

Co se týče toho fóra, nasbírat tam 100 příspěvků jde fakt levou zadní - oni jsou tam všichni hrozně ukecaní. Jen z úplně jinýho časovýho pásma. :( Takže já ráno zapnu poč a zjistim, že všechny zajímavý debaty se odehrály v noci. :( A YT prolezlý čímkoliv není u mě směrodatný. V seznamech videí mám 40 kousků od Lauren Luke a dalších 15 od TiffanyD, jen je nikde neukazuju. :lol:
Jsem Topic... Off Topic
Obrázek
>>>Giftíky<<<
jouzinka
Demon

Předchozí

Zpět na O hudbě