Supernatural s titulky

Moderátoři: Pěna, tutanchaton

Supernatural s titulky

Příspěvekod Witchy.D v sob 15. kvě 2010 10:45:05

Ahoj všem. Mám jednu velikánskou prosbu. Dosud jsem si u všech dílů v pohodě vystačila se svojí angličtinou, takže mě titulky až tak neinteresovaly, nyní jsem ale slíbila SN kamarádce, která potřebuje titulky. Jako absolutní technický antitalent ale netuším, jak zprovoznit přehrávání "avi" spolu s dostupnými titulky, které tak obětavě překládáte a tvoříte. Našla by se tu nějaká dobrá duše, která by mi poradila? Byla bych fakt moc vděčná!
Připouštím, že jako absolutní antitalent jsem dosud vše přehrávala jen v "mediapleyeru".
Předem díky za jakoukoliv reakci, která mě rovnou nepošle do háje zelenýho. :)
Witchy.D
Shadow

Re: Titulky CZ - Supernatural s05e22

Příspěvekod jouzinka v sob 15. kvě 2010 11:05:54

Ahoj. S media playerem taky nekamarádím, takže pro mě nejjednodušší způsob, jak si pustit film s titulkama, je stáhnout si bsplayer a otevřít soubor .avi v něm - stačí jen přetáhnutí z okna průzkumníku - a stejným způsobem k němu otevřít i titulky. :)
Jsem Topic... Off Topic
Obrázek
>>>Giftíky<<<
jouzinka
Demon

Re: Supernatural s titulky

Příspěvekod Pěna v sob 15. kvě 2010 11:16:50

// Přesunuto.

Witchy.D: Pokud to chceš i nadále přehrávat ve Windows Media Playeru, tak ti stačí stáhnout a nainstalovat balík kodeků, který obsahuje VobSub, například http://www.slunecnice.cz/sw/allin1/stahnout/. Poté už stačí mít titulky ve stejné složce s videem a ideálně stejně pojmenované (lišíce se pouze příponou), takže například...
Kód: Vybrat vše
Stargate.Universe.S01E17.Pain.HDTV.XviD-FQM.avi - video
Stargate.Universe.S01E17.Pain.HDTV.XviD-FQM.srt - titulky
Pěna
Moderátor

Re: Supernatural s titulky

Příspěvekod Witchy.D v sob 15. kvě 2010 14:02:15

To Jouzinka a Pěna: Ó ó ó děkuji převelice šlechetní zachránci :D :D :D
Zkoušela jsem obojí a obojí funguje naprosto bezchybně. Konečně si můžu "vychutnat" titulky, na které se tu pějí chvály, tak doufám, že i kámoška bude spokojená ;)
Fakt oceňuju Vaši pomoc a navíc i to, že byla takto blesková!!!!

Jen pro úplnost dodávám, že kdybych nebyla ženská pitomá a uspěchaná, ušetřila jsem si půlhodinový dohadování s kompem, pročže ty titulky nechce přehrát, než mi došlo, že nejsou pojmenovaný úplně stejně jako video. A ejhle, když jsem to přejmenovala... :lol: :oops: :lol:
Witchy.D
Shadow

Zpět na Titulky